Drob de pasare

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 10780 vizualizari

 

Pt ca mamei mele nu-i place carnea de miel....am facut impreuna un drob cu carne de pasare :D mie-mi place tare mult...va invit sa-l gustati!

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt pt 2 tavi (30x12x7/tava)
  • 1 kg ficat de pasare
  • 1 kg pipote
  • 1 kg inimi
  • 1 cana de orez
  • 10 fire de ceapa verde
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua (crude: 3 de gaina+1 de gasca am pus eu)
  • 4 oua de gasca am pus eu (pe care le fierbem)
  • 1 ou pt uns
  • jum lg de piper macinat
  • sare dupa gust
  • prapur de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se fierbe carnea intr-un clocot si se da apoi prin masina de tocat.

Verdeata se toaca (ceapa, usturoiul, mararul, patrunjelul).

Orezul il fierbem cu 3 cani de apa si putina sare, timp de aprox 20 de min, iar dupa ce este fiert se clateste cu apa rece.

Punem toate ingredientele intr-un bol mare (fara cele 4 oua de gasca pt fiert si cel pt uns), le amestecam bine si impartim compozitia in 2 parti egale.

Cele 4 oua de gasca le fierbem si le taiem in jumatate astfel incat sa avem 8 bucati.

Imbracam 2 tavi cu prapur, peste prapur punem un strat din compozitia obtinuta, peste compozitie punem 4 jumatati de oua (la fel si in a2a tava) cu jumatatea in care se vede galbenusul in jos...iar peste oua punem al2lea strat de compozitie.

Dupa ce am terminat de pus totul in tava, invelim cu prapurul, batem oul ramas si ungem droburile dupa care le dam la cuptor pt cca. 45-50 de minute la foc mediu.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel