Drob de pui cu ficat

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 4475 vizualizari

 

O varianta a drobului de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata din piept de pui
  • 400 gr ficat de pui
  • 3 oua mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin pesmet
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • sare, piper
  • 3 oua fierte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ficat:

- Ficatelul l-am fiert si  apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine. 

- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari. 

- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.

- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.

TIPS-URI

1

Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.

2

Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ficatei de pui