Dulceata de caise

de Lau in Dulceata / Gem, 25 Iul 2012 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1.5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Spalam caisele si le scoatem samburii. Bucatile de caise le taiem bucati si le amestecam cu zaharul,acoperim si lasam pana a 2 zi la frigider.

Punem oala pe foc potrivit,amestecand din cand in cand,inlaturand spuma. La final adaugam zeama de la lamai.

Facem proba cu farfuria cand este fiarta.

Punem dulceata fierbine in borcane, le inchdem si le lasam cu gura in jos cca 5 minute (eu le-am acoperit si le-am lasat sa se raceasca)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

25.07.2012, 21:43

ce harincuta esti

Rocsi 1

25.07.2012, 23:59

ASta nu refuz!

Lau 1

26.07.2012, 08:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise