Dulceata de piersici

de Corinuta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2010 | 7439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente ptr 2 borcane:
  • 1 kg de piersici
  • 600 g zahar
  • 1/2 l apa
  • zeama de la o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul si zeama de lamaie se pun la fiert.

Piersicile se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron cu apa sa nu-si schimbe culoarea.

Dupa ce sunt toate taiate se pun la fiert in siropul format si se fierbe la foc mic pana cand dulceata se leaga.

Se lasa putin sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.07.2010, 00:04

am trecut-o la favo sa incer cu persici sau cu nectarine ,ce zici nu ar merge?super nota 10 de la mine

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Teo, pe astea le-am "comis" fara sa vreau ptr ca am primit niste piersici daca o faceam intentionat, iesea mai multa dulceata

Corinuta 1

07.07.2010, 00:16

Nadina, merge super si cu nectarine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]