Cantitatile se adapteaza in functie de gusturi.. iar ceea ce are deosebit salata asta, este patrunjelul proaspat de primavara.. ah, traducerea a ceea ce scrie pe salata este: "Paste fericit!" lool
Cartofii se curata de coaja, pastarnacul si morcovii se curata de coaja, telina se curata de coaja si pieptul se curata de piele.
Toate cele enumerate se pun impreuna la fiert cu un praf de sare, dupa ce au fost spalate bine.
Maslinele verzi se taie marunt, la fel facem si cu patrunjelul.
Mazarea se da intr-un clocot, eu am avut la conserva, si se da la racit.
Castravetii si gogosarii se toaca marunt iar apoi se pun la scurs.
Dupa ce legumele, impreuna cu pieptul de pui, au fiert se dau la racit. Dupa ce s-au racit le tocam cubulete.
Pastarnacul si telina se arunca pentru c-au fost doar pentru gust.
Toate ingredientele se amesteca iar apoi se adauga maioneza.
Daca vi se pare prea dulce adaugati putina zeama de lamaie.
Adaugati sare si piper dupa gust iar apoi ornati.
Pofta buna!