Escalop cu sos de rosii

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 6337 vizualizari

 

sursa miha

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vitel
  • 2 linguri faina
  • sare si piper
  • boaia de ardei
  • SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop cu sos de rosii:

Carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele.

Faina o amestecam cu condimentele,

Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline,

O scoatem pe o farfurile si o acoperim.

Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin,

Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust,

Adaugam bucatile de carne  si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul.

Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt