Vitel cu cartofi si spanac

de mihaelar63 in Vita, 29 Noi 2015 | 4018 vizualizari

 

 Am pregatit tocanita de vitel pentru familion si cartofi fierti pentru mine. Dar poate manca omul singur cartofi? Nu !!! leDoresc si ei. Luati baieti si mancati si cu ceva spanac verde ce sta stingher, asa sa aveti digestia mai buna :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 500 gr cartofi fierti
  • 100 ml ulei
  • 5 cepe mici
  • 1 lingura ardei tocat cu Kapia [ conserva proprie ]
  • 1/2 lingurita pudra chilly
  • 2 maini de spanac verde
  • sare
  • castraveti verzi, rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu cartofi si spanac:

  1. Legumele se curata si  se spala.
  2. Carnea se spala si se taie cuburi mari, asa cat o imbucatura.
  3. Ceapa se taie cubulete.
  4. Se pune ceapa si carnea la sotat. Sarati.
  5. Cand ceapa este sticloasa se pune pasta de kapia si o cana de apa si se fierbe sub capac 30 minute.
  6. Cand carnea este patrunsa se aduga cartofii taiati cuburi si spanacul taiat fideluta.
  7. Sarati daca mai este nevoie si condimentati cu pudra de chilly [ ardei iute ].
  8. Serviti preparatul decorat cu castraveti verzi si rosii.
  9. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu va place spanacul se poate inlocui cu patrunjel verde sau chiar cu rucola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor