Estofada (tocanita)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 4173 vizualizari

 

foarte gustoasa o reteta de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia cuburi
  • 2 cuburi de zarzavaturi (cu legume orice)
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura faina
  • cate-va boabe de piper
  • ulei de masline
  • 15o g pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
  • pasta fainoase din orez 250 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Estofada (tocanita)-post:

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute

Se pune ceapa taiat pestisori peste cuburile de soia calite deja si se mai lasa sa se calesca imperuna 3-4 minute dupa care se pune 1 canita  de apa si foile de dafin se pune capacul si se lasa sa fiarba15-20 minute .,intre timp se mai amestec si se mai pune cate putina apa

Se amesteca 1 lingura (nu mai mult )de faina cu pasta de tomate si se pune peste tocanita si amesteca bine se pun si boabele de piper se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se stinge focul

Se serveste cu paste fainoase din orez (sant de post)sau un piure de cartofi tot de post sau cu o mamaliguta

Este o mancare de post foarte buna si gustoasa,merita sa o incercati e ok

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Estofada (tocanita)-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume