Farfalle cu sos bolognese

de Bucataras Monica in Spaghete, 3 Mar 2012 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta de rosii
  • 1 pachet de farfalle(fundite/paste)
  • 1 cutie ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos bolognese:

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb farfallele timp de 9 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste farfalle cu pui, smantana si ciuperci