Fasole batuta

de Simymy in Mancaruri de post, 15 Oct 2010 | 5767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr. fasole rosie fiarta
  • boia de ardei dulce
  • 2 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pt. calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea fiarta si usturoiul se mixeaza pana devine pasta,si se pune din apa in care a fiert putin cate putin pt. a nu fi prea uscata.

Se aseaza pasta de fasole intr-un castron si se fac niste riduri(asa le zic eu)cu furculita.

Intr-o tigaie se pune putin ulei,se taie ceapa julien(fideluta) si se caleste la foc potrivit.Se adauga sare dupa gust si boiaua,si se imprastie peste pasta de fasole din castron.

TIPS-URI

1

In mod normal se face din fasole alba,dar eu o prefer pe cea rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta