Fasole prajita

de ella 87 in Mancaruri de post, 5 Apr 2017 | 7513 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta ardei
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • telina
  • pastarnac
  • apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Punem de cu seara, fasolea in apa, la inmuiat, schimbam de 2 ori apa. Dimineata, punem fasolea la fiert, la foc potrivit, cu o lingurita de inox in apa ca sa fiarba mai repede, (de la lume adunate). La a 3 tura, punem 1 bucata pastarnac si 1 de telina, la fiert cu fasolea.

Dupa ce a fiert, tocam ceapa marunt, morcovul dat pe razatoare, le punem la calit in putin ulei, cat sa se inmoaie ceapa, dupa aceea punem fasolea si adaugam zeama care au fiert si legumele, cate putin.

Mai spre sfarsit, adaugam pasta de tomate si ardei, mai lasam sa dea intr-un clocot, adaugam condimente si presaram marar. 👧🌼👌

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (10)

Bunica 1

05.04.2017, 21:39

Ce bunăăăă!

ella 87 1

06.04.2017, 15:10

😍😘😍

dantes 1

06.04.2017, 16:34

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]