Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 6505 vizualizari

 

Mie-mi place pe paine prajita ;)

 

INGREDIENTE

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica facaluita:

    Fasolea fiarta si scursa de zeama o pasam fine in blender , adaugand cate putina supa de fasole, pentru a obtine o pasta omogena, potrivita pentru a fi intinsa pe paine. Adaugam si putin ulei ( cca. 80 ml, depinde de preferinte si de cantitatea preparata) si mixam in continuare, pentru omogenizare.

    Curatam 2-3 catei de usturoi , ii pisam si-i adaugam in pasta de fasole, apoi adaugam verdeturile tocate si potrivim de sare si piper. Omogenizam totul inca odata si putem servi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]