Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor

de loredanaaa in Vita, 14 Feb 2013 | 4142 vizualizari

 

Carnea facut in acest mod devine moale si nu mai conteaza ce fel tip de carne este.Asa imi place ca nu se mai intareste carnea

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne
  • usturoi taiat marunt
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor:

Se sareaza carnea dupa gust.

Pesmetul se amesteca  cu parmezan,patrunjelul si usturoiul taiat cat mai marunt.

Feliiile de carne se trec prin- ulei  de masline (daca aveti de masline,daca nu e bun si cel de floarea soarelui),  apoi prin amestecul de pesmet.

Se pun intr-o tava si se da la cuptor la 180 grade pana sant coapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii