Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi

de violeta30 in Porc, 12 Ian 2017 | 3860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de ficat de porc
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • condimente
  • piure de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi:

Taiem ficatul in cubulete si il lasam vreo 10-15 minute in apa rece. 
Pregatim tigaia pentru prajit, in care vom adauga untura si apoi ficatul scurs de apa si acoperim cu un capac. Mai amestecam din cand in cand, sa nu se prinda. Cand e aproape gata, adaugam sarea si condimentele.
Se serveste alaturi de piureul de cartofi si muraturi insotit, bineinteles de un pahar de vin rosu.
S-avem pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate