Ficat de pui cu dovlecei

de Catalina L in Ficat, 8 Sep 2019 | 4910 vizualizari

 

O reteta plina de nutrimenti si delicioasa daca iubiti ficatul de pasare.
Daca nu il puteti inlocui cu piept de pui, creveti, peste ...
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/ficat-de-pui-cu-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de ficat de pasare
  • 40 gr ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 300 gr dovlecel curatat
  • 20 gr concentrat de rosii
  • sare, piper, paprika
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu dovlecei:

Spalati bine ficatul de pui.

Spalati, curatati si taiati felii dovlecelul.

Intr-o tigaie puneti la-ncalzit uleiul de masline.

Adaugati usturoiul curatat si tocat marunt.

Puneti ficattul si feliile de dovlecel. Puneti sare, piper, paprika.

Reveniti impreuna 5-8 minute.

Diluati concentratul de rosii in 150 ml de apa si varsati peste ficat si dovlecei.

Gatiti la foc potrivit pana cand apa scade si este redusa -10 minute.

Serviti cu muraturi .

Simplu si bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat fragezit in lapte, la tigaie