Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 5529 vizualizari

 

Am vrut sa pregatesc ficateii in alt mod decat de obicei si m-am gandit sa-i combin cu gogosari in sos de rosii, facut anul trecut. Are un gust dulceag, usor picant. Mi-a placut combinatia si cu siguranta am sa mai incerc.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 6 linguri de gogosari in sos de rosii
  • 4 linguri ketchup
  • o ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel si marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii:

  • Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte.
  • Ceapa am tocat-o marunt, apoi am adaugat-o peste ficat.
  • Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat gogosarul in sos, ketchup-ul si o jumatate de pahar de apa si am potrivit gustul cu sare.
  • Am lasat sa scada apa, apoi am adaugat usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocat.
  • Nu a mai fost nevoie de alte condimente, deoarece sosul de la gogosari a avut boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
  • Am servit cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura cu usturoi si sos de rosii