File de pangasius cu capere

de Denissa in Pangasius, 23 Feb 2012 | 4298 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

23.02.2012, 14:02

bun

Denissa 1

23.02.2012, 14:03

multumesc sufletista

DIANA B 1

23.02.2012, 14:59

Tot varza-i mai buna decat pangasius (incearca si nu mai consuma asa ceva)

Aurelia 07_07 1

23.02.2012, 15:03

Da nu numai ca arata foarte bine dar mai este si sanatospestele

Denissa 1

23.02.2012, 15:16

Onesta am trecut pe cod de la o vreme

Denissa 1

23.02.2012, 15:46

multumesc Ica_mama

mena29 1

23.02.2012, 15:50

Place mult!

Denissa 1

23.02.2012, 15:59

Rocsi 1

23.02.2012, 16:09

bunnnnnn

kukibella 1

23.02.2012, 16:12

Bucataras Medi 1

23.02.2012, 16:49

pe placul meu.

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 16:55

foarte bun

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 17:19

apetisant

iry-gabriela 1

23.02.2012, 21:41

iar peste ,iar am aparut

Denissa 1

24.02.2012, 08:08

Rocsi kukibella , Medi OAna Gabytza Iri

Miha 1

24.02.2012, 12:11

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:28

Denissa 1

24.02.2012, 12:45

Multumesc Miha mamaie

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:30

Place mult

iancuu 1

18.07.2012, 14:13

Reteta simpla si gustoasa! Se poate varia folosind cam 50g de unt pentru a prepara pestele si adaugand vinul pe final. Daca va plac gusturile intense, puteti adauga impreuna cu vinul si o bucata de branza cu mucegai - gorgonzola sau grade bavarese, lasand-o pana se topeste. Mmmm...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu smantana si cascaval