Fleica la tava cu bere

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2015 | 9698 vizualizari

 

Este garnitura de la tocanita de cartofi! :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 300 ml bere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava cu bere:

Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna berea in tava.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Noi le-am mancat cu paine proaspata ca sa profitam de sosul din tava care este o bunatate.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Pe fleici se pot presara si alte condimente care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc afumate, la punga