Tochitura cu bere neagra

de violeta30 in Porc, 30 Dec 2018 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc proaspata
  • 2-3 carnati la gratar
  • 2 bucati de carne la gratar
  • 300 gr pipote si inimi de pui
  • 5 linguri de ulei
  • 6 ciuperci mai mari
  • 200 ml bere neagra
  • 50 ml suc de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi pisati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu bere neagra:

Am avut cativa carnaciori si carne ramase de la gratarul de ieri.

Am pus in cratita uleiul, ciupercile feliate, carnea proaspata taiata cuburi si inimioarele cu pipotele de pui. Le-am lasat sa se prajeasca bine (de la ciuperci a lasat zeama). Am pus carnaciorii fripti feliati mai subtire, carnea fripta taiata cubulete in cratita cu ciupercile. Apoi am adaugat berea si sucul de rosii, am potrivit de sare si condimente. 

La sfarsit am pus usturoiul pisat si am mai lasat putin.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]