Focaccia

de Anett in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 5206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina de grau
  • 300 ml apa calduta
  • un plic drojdie
  • 2 linguri ulei de masline +2 linguri
  • un praf de sare
  • rosii cherry
  • branza rasa
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia:

Amestecam drojdia cu putina faina, putina apa calduta, un praf de zahar si un praf de sare si se lasa sa creasca 15 minute.

Apoi amestecam restul de faina cu uleiul de masline si maiaua. Turnam treptat restul de apa calduta, amestecand mereu aluatul, pana se omogenizeaza. Lasam aluatul sa creasca, acoperit cu un prosop curat. Ungem o tava cu ulei de masline si turnam aluatul in ea. Ungem aluatul cu ulei de masline, presarim cu oregano si sare de mare, apoi punem si rosiile.

In final le acoperim cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia de cartofi cu cascaval afumat si carnati