Frigarui cu ciuperci si rosii cherry

de Rocsi in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 6870 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna pentru zilele de post, satioasa. Puteti folosi aceste frigarui ca si garnitura langa o friptura ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci mai mici
  • 24 bucati rosii cherry
  • 5-6 cepe micute
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri vin rosu (sau 2 linguri de otet balsamic daca aveti)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 crengute marar verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ciuperci si rosii cherry:

Intr-un bol amestecam uleiul, cu vinul, sare, piper, boiaua de ardei, busuiocul. Adaugm usturoiul curatat, pisat si mararul verde tocat marunt. Frecam bine acest amestec. Spalam ciupercile, le dam drumul in baitul de mai sus, le amestecam bine si le dam la frigider peste noapte, bolul il acoperim. A doua zi, luam betisoarele de frigarui si le punem in apa pentru 5 minute. Curatam ceapa, o taiem pe jumatate, spalam rosiile cherry. Luam cate un betisor, infingem in el ciuperci marinate, rosii si cate o jumatate de ceapa, in ce ordine doriti (puteti renunta la ceapa daca nu va place). Stropim un wok ceramic cu ulei. si il lasm sa se incinga (este de preferat sa le faceti intr-o tigaie grill, dar al meu nu mai este bun, se prinde tot de el). Asezam o parte din frigarui, le rumenim pe toate partile, la foc potrivit. La fel procedam cu toate. Le scoatem pe un platou si le sevim calde. 

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (38)

Rocsi 1

14.12.2014, 22:29

Cris

Rocsi 1

14.12.2014, 22:29

Simona multumesc

Rocsi 1

14.12.2014, 22:29

Xandrine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]