Frigarui cu pui si legume

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 5621 vizualizari

 

Saptamana care tocmai s-a incheiat a fost una dedicata relaxarii si voiei bune :) Dupa ce joi am petrecut o superba zi la pescuit, rasplata a fost pe masura: o saramura de peste delicioasa si un prim bronz discret ce coloreaza frumos pielea! Week-end-ul l-am intampinat in pasi de jazz si o superba cantare cu Florin Chiriac, iar Duminica, frigaruile insotite de dovlecei si cartofi noi copti ne-au colorat si ne-au stimulat simturile :D

 

INGREDIENTE

  • rondele de dovlecei
  • ceapa (din plin!)
  • felii de rosii
  • ardei gras verde si rosu
  • ardei iute
  • ciuperci
  • piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • bete pentru frigarui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Cat timp ard lemnele pentru foc si carbunii, pregatim frigaruile: legumele si pieptul de pui, spalate si taiate felii sau cuburi, le asezam pe bete in oridinea dorita, le condimentam dupa gust, cu sare si piper, si, le punem la copt pe gratarul incins. Le lasam sa se rumeneasca usor, in mod uniform, si, le servim calde cu sos de smantana si usturoi.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

nu folosesc ulei pentru a unge frigaruile, nu il consider necesar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu pui si legume