Frigarui la gratar

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 23 Aug 2014 | 5974 vizualizari

 

Daca e week-end merge un gratar nu ? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 1 felie groasa carne porc
  • 5 carnati proaspeti
  • rosii cherry
  • 2 castraveti
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la gratar:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un servet de hartie si il taiem in cuburi potrivit ca marime.La fel procedam si cu felia de carne de porc.

Carnatii ii taiem rondele.

Rosiile le spalam,eliminam coditele si le taiem in doua.

Castravetii ii spalam,ii taiem in doua pe lung si apoi ii feliem .

Luam betigasele pentru frigarui si asezam pe fiecare carne,carnati si legume.Presaram sare si piper dupa gust.Ordinea sau cantitatea variaza in functie de preferintele fiecaruia.

Le pregatim la gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti si se servesc calde sau reci langa o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .