Frigaruile mixte sunt de obicei, unul din felurile de mancare de la iarba verde.Dar pe mine m-a lovit pofta de ele, asa ca le-am preparat pe grilul de la aragaz.
Retete sunt nenumarate , stiu bine asta , iar eu  am sa va prezint una din retetele mele.
Carnea se taie cuburi si se  pune intr-o marinada facuta  din vin, sosuri, mustar , usturoi si condimente.Se lasa la rece de seara  pina dimineata sau macar pentru 3 ore.
Ceapa se curata si se taie in 4 apoi se desface in fasii.
Ardeii si gogosarul se taie patrate potrivite.
Ciupercile se spala bine si le indepartam coditele.
Incepem montarea frigaruilor alternand cele doua feluri de carne cu legumele, dupa pofta inimii.
Punem grilul pe aragaz si in momentul in care este incins , il ungem cu  putin ulei si asezam frigaruile. Punem capacul si lasam sa se prajeasca  15 minute pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta pina cand sunt  bine rumenite.
Le servim calde alaturi de cartofi Byron ( facuti dupa reteta lui Papabun )si o salata .
Pofta mare !
PS aici gasiti reteta cartofilor de care noi am fost incantati:
Multumeec tare mult Papabun !!!