Fudulii de curcan

de dantes in Curcan, 25 Apr 2015 | 6957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan:

Curatam fuduliile de pielita si le lasam 10 minute in apa rece cu putina sare si otet apoi le scurgem si le stergem cu un prosop de hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem la topit untul si cei trei catei de usturoi pe care ii lasam sa se inmoaie putin apoi ii scoatem din tigaie si adaugam fuduliile si le condimentam cu sare si piper dupa gust, cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam vinul si le mai lasam pe foc pana se evapora alcoolul din vin si sunt gata.

Pot fi servite alaturi de ce garnitura va place.

TIPS-URI

1

Fudulii

2

Curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan pane