Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

de mihaelar63 in Porc, 2 Dec 2019 | 3799 vizualizari

 

 Cel mai usor este sa pui o tava cu carne si legume la cuptor si tu sa-ti faci restul de treaba. Daca esti inspirat la asezonare si cculoare ai castigat un preparat care va atrage cu miros si gust, aspect pe toti ai casei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 kg cartofi
  • 500 gr baby-morcov[ congelat }
  • 3 catei usturoi tineri
  • 3 rosii mici
  • 1 lingura condiment unguresc pentru paprikas: ceapa , usturoi , ardei , ardei iute deshidratate
  • cimbru maruntit
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi:

  1. Carnea se feliaza .
  2. Cartofii se taie rondele mai grosute , se spala si se aseaza intr-o tava mare .
  3. Distribuiti deasupra cartofilor canea si morcovii decongelati .
  4. Caciuliile de usturoi se taie in jumatati si se pun din loc in loc in tava .
  5. Deasupra distribuiti si rosiile maruntite .
  6. Se sareaza , se pipareaza , se pune condimentul unguresc si cimbrul .
  7. Se toarna 2 cani de apa si se da tava la cuptor timp de o ora .
  8. Daca este nevoie se mai pune putina apa sa nu se arda .
  9. Eu nu am mai folosit ulei , am considerat ca este suficienta grasimea eliberata de carnea de porc prin coacere .
  10. La servire dati prospetime fripturii cu ajutorul verdeturilor . Eu am folosit patrunjel verde .

                                              Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Eu nu am mai folosit ulei, am considerat ca este suficienta grasimea eliberata de carnea de porc prin coacere .

2

Langa aceasta friptura am servit bere alba nefiltrata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

07.12.2019, 13:50

Gaby , multumesc de vizita

mihaelar63 1

07.12.2019, 13:50

Mirela , daca nu arata bine , nu o mancam

Catalina L 1

08.12.2019, 18:45

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi