Friptura de Craciun la tava

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2021 | 9968 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet
  • 500g ceafa
  • 500g fleica
  • 400g pulpa
  • 50ml ulei
  • 150ml apa
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun la tava:

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna apa in tava pe toata suprafata.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu vin si usturoi verde