Friptura de iepure

de Rahela Velicu in Iepure, 23 Feb 2016 | 4904 vizualizari

 

Am incercat alta varianta de iepure decat scazut la cuptor sau la ceaun si a fost foarte bun. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-iepure/

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 linguri de bulion
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se pune carnea de iepure la fiert pana cand da in clocot.

Cand este gata, se pune intr-o tava carnea de iepure, cartofii taiati, usturoiul taiat marunt, bulion si apa si se da la cuptrul preincalzit pentru inca 50 de minute sau pana cand carnea de iepure si cartofii sunt facuti.

Se adauga sare si piper dupa gust.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]