Friptura de miel in sos de vin si usturoi

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 17292 vizualizari

 

Pentru cunoscatori un deliciu....si nu numai....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • ulei de masline 2 linguri
  • ulei de palmier 2 linguri
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • doua pahare de vin alb( din cel mai bun)
  • doua pahare de apa
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • menta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel in sos de vin si usturoi:

Se spala carnea, se impaneaza cu usturoiul( cateii), facand cate o crestatura din loc in loc, se freaca cu condimentele.

Se curata usturoiul, se toaca marunt, se pune uleiul in tava, se aseaza usturoiul,  se aseaza si carnea, se toarna apa, apoi vinul si se da la cuptor.

Se tine pe foc pana este gata, prima jumatate de ora nu deschidem cuptorul, apoi din 15 in 15 minute ungem friptura cu sos.

Cand este gata sosul se scurge si se serveste alaturi.

Si...pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:54

vai cat de bine arata

Cris2711 1

15.12.2010, 17:15

pentru asa un bucataras grozav

RuxyRux 1

15.12.2010, 17:37

Nu stiu cat e de grozav bucatarasul...dar stiu sigur ca tu Criss...esti o draguta Ligiuta, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi si mazare