Friptura de porc aromata

de Alexandra Burz in Porc, 24 Ian 2016 | 3423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 ceapa mare
  • Cimbru
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Boia de ardei
  • 250 ml vin alb demisec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata:

  • Spalam bine carnea si o transam.
  • Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien.
  • Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul si putina apa.
  • Acoperim cu folie si dam la cuptor pt 60 minute.
  • Scoatem, indepartam folia si mai lasam la rumenit 15 minute.
  • Servim calda cu piure si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]