Friptura de porc cu legume

de Lau in Porc, 25 Mar 2018 | 2737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper alb, negru
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop si o taiem felii.

Intr-un vas adaugam condimentele (fara rozmarin), usturoiul pisat, uleiul de masline, berea, amestecam bine dupa care adaugam feliile de carnea, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Ungem tava cu untura, adaugam legumele taiate felii, usturoiul verde, deasupra feliile de carne, rozmarin si o cana de apa/vin/bere ce dorim.

Acoperim cu o folie de aluminiu tava si  dam la cuptorul incalzit 30 minute, dupa care indepartam folia si lasam pana ce se rumesc feliile de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]