Friptura de porc la cuptor cu legume

de vasy16 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2016 | 3263 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg de carne de porc
  • 2-3 prazi
  • cativa catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 1 brocoli
  • varza de bruxelle
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • rozmarin
  • piper boabe
  • ulei
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu legume:

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.

Se curata si se spala bine toate legumele.

Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.

Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.

Depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]