Friptura de porc la tava

de Bunica in Porc, 8 Mai 2017 | 3581 vizualizari

 

Friptura de porc la tavă poate fi servită ca atare sau cu garnitură agreată.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpă de porc
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 1/2 linguriță cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea de porc se curăță de pielițe, dacă are ;); spălată și feliată la 1-1/2 cm, o așezăm în tava unsă cu ulei.

Condimentăm carnea și o dăm la cuptor.

Când furculița intră ușor în carne, inseamna ca este preparată. 

Turnăm vinul peste carne și mai lăsăm în cuptor 5-7 minute.

Servim ca atare cu salată sau cu o garnitură.

Eu am servit cu cartofi noi și salată.

TIPS-URI

1

Carnea se întoarce, încât să fie rumenită pe ambele părți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana