Tochitura de porc cu organe

de marinicayou10 in Porc, 17 Mai 2012 | 4912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inima de porc
  • ficat de por
  • ccarne de porc
  • jumatate de capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • putin ulei si apa
  • Garnitura:
  • piureu sau mamaliga
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu organe:

Taiem carnea de porc in cubulete si o punem in tigaie cu putin ulei.Dupa ce o intoarcem,adaugam ficatul taiat si el cubulete.Dupa ce sau rumenit putin,adaugam si inima.Le calim putin,apoi adaugam sare,piper si condimente si o cana si jumatate de apa si lasam sa fiarba pana scade din apa.Adaugam la urma usturoiul taiat feliute subtiri.

Servim cu piureu de cartofi sau cu mamaliguta

Pofta buna :*:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu organe" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura in sos de vin