Friptura de vita in sos de vin

de Bya Ralu in Vita, 3 Ian 2013 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper,cimbru,busuioc,boia dulce
  • 1 cutie de rosii decojite
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin:

Carnea de vita se taie fasii, se pune intr-un castron, se adauga piper, cimbru si busuioc, boia dulce, ulei de masline si putin vin rosu. Se inchide cu un capac si se lasa la marinat timp de 2-3 ore in frigider.

Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt, impreuna cu usturoiul si morcovul taiate felii subtiri, adaugam ulei de masline, iar dupa cateva minute se adauga carnea cu sosul format de la marinat. Se adauga apa cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic timp de 1 ora si 30 minute. Intre timp se mai completeaza cu apa si se asezoneaza cu condimente. Cand e aproape gata se adauga sosul de rosii decojite care il bagam la blender pana devina pasta. Se amesteca bine si se adauga vinul rosu, se lasa sa mai scada dupa care se poate servi cu cartofi la cuptor, cu piure sau orez.

Sa aveti pofta

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita