Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4390 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de RuxyRux 9
de Dana Cristea - pusikmea 3
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:28
ieri la 10:09
ieri la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Simonaavram76
RODIMUR
MotanLaOale
bone22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RalukaToprak 1
amelyy 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!