Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4255 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de Oana 9
de Bucataras Medi 4
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:25
de RODIMUR 8
ieri la 22:51
ieri la 09:10
pe 25.08 la 08:16
pe 22.08 la 15:04
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
de Caty 3
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
gaby_duceag
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!