Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3917 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de La Ancuta 5
de ianculubita 6
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:38
la 09:33
la 08:59
ieri la 09:47
pe 15.04 la 09:28
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
Bucataras
vasimur
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!