Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker

de Merisor in Mancare copii, 26 Noi 2013 | 9244 vizualizari

 

Poate fi considerat fie ca un mic dejun, fie ca un desert, daca-l preparam ceva mai dulce.
Eu l-am preparat pentru mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 600 ml apa
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 mar feliat
  • 1 varf lingurita de sare
  • 20 gr stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker:

Spalam si feliem marul, fara a-l decoji, doar inlaturam cotorul.

Punem fulgii de ovaz in recipientul multicookerului.

Adaugam stafidele spalate, merele feliate, sarea si scortisoara si le amestecam.

Punem apa peste ingrediente, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul STEW pentru 20 de minute.

Inchidem capacul si apasam butonul START.

Intre timp incalzim putin laptele, pe foc si diluam mierea in el.

Cu 5 minute inainte de expirarea timpului, adaugam laptele si omogenizam.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga miez de nuca sau migdale, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

- Andreea - 1

27.11.2013, 22:53

Panacris 1

29.11.2013, 12:05

loredanaciuciur 1

08.02.2015, 19:29

La mine in nici 10 Min a început sa țiuie aparatul, era deja ars desi am respectat gramajele, nu înțeleg cum de ți-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou posat