Fursecuri

de Laura Alexia in Prajituri, 13 Ian 2012 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 1 ou
  • PT ORNAT
  • 500 g ciocolata
  • 250 g zahar pudra
  • 1-2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat. Aluatul obtine se intinde intr-o foaie nu foarte subtire, ci potrivita. Se iau forme pt prajituri daca aveti si obtineti fursecuri in diferite forme,eu am folosit formele urmatoare stelute si inimioare.

Dupa ce am pus fursecurile in tava pe care am uns-o cu un pic de ulei le punem la cuptor pana devin rumene max 8 min nu mai mult. Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se raceasca.

Intre timp preparam ciocolata pe baie de aburi, iar pentru glazura alba folosim cele 250 g de zahar pudra pe care le amestecam intr-un castron cu zeama de la lamaie storsa, cam 10 linguri de zeama de lamaie.

Luam fursecurile le scufundam in ciocolata si le ornam cu bomboane pt ornat. La fel procedam si cu glazura alba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake