Fursecuri

de susu in Dulciuri, 28 Mar 2010 | 4663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -         1 ou
  • -         60 grame zahar
  • -         70 grame ulei 
  • -         ½ praf de copt
  • -         60 grame faina
  • -         5 grame zeama lamaie
  • -         Stafide
  • -         Nuci
  • -         Un praf de sare    
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca oul cu zaharul , un praf de sare si praful de copt stins in zeama de lamaie pana se albeste. Se adauga uleiul cate putin si se freaca. La sfarsit se adauga faina cate putin. Se pun gramajoare in tava pe hartie de copt si se aseaza in mijloc nuci si stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

28.03.2010, 21:01

ce finute sunt!

danis 1

29.03.2010, 01:02

inateresante,felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu mozzarella și roșii cherry - Savoare și culoare într-o rețetă rapidă

ieri la 08:47

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]