Fursecuri Ciupercute

de lili in Prajituri, 5 Dec 2010 | 13008 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • o margarina (250 g)
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 praf de copt ( sau o lingurita mica de amoniac stinsa cu otet)
  • faina cat cuprinde
  • nuca macinata sau nuca de cocos
Pentru glazura:
  • 6 linguri zahar,
  • 3 linguri apa, 
  • 1 lingura cacao
  • unt cat o nuca
  •  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ciupercute:

 Amestecam toate ingredientele si formam o coca. Din coca obtinuta facem cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava.O margine a bastonaselor le apasam cu furculita sa se faca model. Dupa coacere se lipesc  doua cate doua cu dulceata. La capatul cu model se dau prin glazura si apoi prin nuca macinata.

Pentru a face glazura procedam astfel: punem la fiert zaharul cu apa, dupa ce se topeste zaharul adaugam cacaoa si apoi untul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie