Fursecuri cu nuca si zahar tos

de Valclaudia in Dulciuri, 1 Feb 2014 | 4326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 150 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 3 linguri pasta de macese
  • 2 oua
  • 200 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei
  • Pentru decor:
  • 100 gr. zahar tos
  • 100 gr. nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca si zahar tos:

Untul (margarina), se amesteca cu: 2 oua, praf de copt, un praf de sare, 3 linguri pasta de macese, nuca macinata, zahar si smantana. Adaugam faina proaspat cernuta si obtinem un aluat elastic din care vom rupe bucatele si vom forma cu mainile bilute dupa marimea dorita.

Intr-un bol amestecam zaharul tos cu nuca macinata si tavalim bilutele prin acest amestec pentru a le decora.

Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt, le dam la cuptor (pe care am avut grija sa-l incingem in prealabil) pentru cca 15-20 min (180-200 grade).

Le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca si zahar tos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu nuci si gem de caise