Fursecuri cu portocale

de alinutza1983 in Prajituri, 22 Feb 2012 | 4873 vizualizari

 

O reteta tocmai de la Craciun...:)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 2 linguri suc portocale
  • coaja rasa lamaie/ portocale
  • finisare:
  • glazura lamaie (Dr. Oetker)+bombonele decorative
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocale:

1. Se framanta un aluatdin toate ingredientele, apoi se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider minim doua ore.

2. Dupa trecerea timpului precizat, se intinde o foaie si se taie cu ajutorul formelor aluatul.

3. Fursecurile obtinute se dau la cuptorul preincalzit, cam 10 min, pana incep sa devina aurii pe talpa.

4. Dupa ce se racesc se ung cu glazura de lamaie, apoi se decoreaza dupa plac!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]