Fursecuri fine

de cicilica in Dulciuri, 25 Feb 2010 | 5994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr faina,
  • 100gr unt,
  • 100 gr zahar pudra ,
  • 2 oua ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • 1 fiola esenta rom,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fine:

Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul pudra,zaharul vanilat si romul si se amesteca prin rasturnare cu telul de 4-5 ori.Spuma se va lasa putin,apoi se adauga galbenusurile si untul topit (dar sa fie rece) si se amesteca tot prin rasturnare de 4-5 ori.Dupa care se adauga faina si se icorporeaza usor.Se ia din margine( fara sa se mai amestece in compozitie pina la sfirsit) cite o lingurita si se pune in tava tapetata cu hirtie pt copt.Distanta intre fursecuri trebuie sa fie de 2-3 cm deoarece la copt se latesc.Se coc ca 10-12 min la o temperatura medie(cuptorul in prealabil incalzit) ,pina cind se rumenesc putin.Restul de compozitie se tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

liana_geicu 1

25.02.2010, 23:44

O sa incerc si eu sa fac fursecuri ca ale tale, arata foarte bine si nu am mai mancat de muulta vreme, mi-ai facut o pofta!

cicilica 1

26.02.2010, 09:32

Liana nu ma laud dar sunt foarte bune.Miros atit de bine cind le coci. Noi am mers cu ele mincate.Succes.

elena1988 1

12.03.2011, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars