Fusilli cu salsa de legume

de aura78 in Fusilli, 5 Mai 2014 | 3818 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  •  1 ceapa
  • 1 tulpina de telina
  • 2 morcovi
  • bulion sau pasta de rosii
  • un paharel de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu salsa de legume:

Taie ceapa,telia si morcovii marunt.Pune-i la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline .Cand sunt calite adauga vinul ,lasa-l sa se evapore putin si pe urma adauga bulionul sau pasta de rosii .Lasa sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 20 de minute .Condimenteaza dupa gust .Daca iti place poti pune putin ardei iute .
Fierbe pasta ,dupa timpul indicat pe ambalaj .
Peste pastele fierte pune salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu salsa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore, cu sos si sunca