GEM DE CAISE

de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 11277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg caise
  • 5 kg zahar
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GEM DE CAISE:

  • Puneti caisele cu 2 kg de zahar si lasati-le pana a doua zi.
  • Strecurati siropul si mixati in robot caisele. Cine doreste le poate taia doar bucatele pt  a oferi alta textura gemului.
  • Puneti la fiert 50-60 minute cu restul de zahar, amestecand mereu pentru a evita prinderea de cratita.
  • Adaugati conservantul si mai lasati sa fiarba 20-30 minute.
  • Puneti in borcanele curate si uscate, infiletati si asezati-le cu capul in jos pt 20 minute.
  • Pastrati la loc intunecat si racoros.

TIPS-URI

1

Puteti adauga frunze de menta proaspata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "GEM DE CAISE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte NEW

- 100 %
0.00 lei
0.00 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (19)

Rocsi 1

14.10.2015, 20:20

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:26

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marmelada de caise