Gem de macese

de Zamfira in Dulceata / Gem, 25 Sep 2012 | 10199 vizualizari

COMENTARII (31)

diaconta 1

25.09.2012, 22:03

si noi punem in fiecare an

scortisoara 1

25.09.2012, 22:03

foarte interesanta dulceata! n-am mancat niciodata dar pariu ca-i delicioasa!

Panacris 1

25.09.2012, 22:03

Dar ucul de macese, cum l-ai obtinut? Recunosc ca si eu am comandat pasta de macese de pe http://www.fructenaturale.ro/produse.html, si o sa prepar pasta de macese cu zahar si ce mai trebuie Pana acu vreo cativa ani, mama curata macesele de samburi si perisorul alb

Lau 1

25.09.2012, 22:08

Zamfira 1

25.09.2012, 22:11

panacris, sursa este o colega de serviciu...are la randul ei o cunostinta de langa Brasov care are macese in gradina, macesele sunt presate si la noi ajunge doar sucul de macese, iar zaharul il punem noi...

Zamfira 1

25.09.2012, 22:17

am inteles ca e multa munca,,,,culesul, curatat, spalat, presat....

MotanLaOale 1

25.09.2012, 22:18

T I M E A 1

25.09.2012, 22:23

bun tare gemul de macese

diaconta 1

25.09.2012, 22:27

Si noi cumparam pasta de macese si doar o fierbem cu zahar.E o doamna care are o masina speciala pentru asta si face pasta de macese pe care o trimite in Germania.

Rocsi 1

25.09.2012, 22:28

Mama prietenului meu stiu ca facea, dar sincer nu am gustat niciodata!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:30

dia, e o raritate pasta de macese,,,are mare cautare in Germania

Zamfira 1

25.09.2012, 22:34

rocsi, merita gustat, este ceva foarte deosebit, CEA MAI BUNA COMBINATIE,,,,,CLATITE CU MACESE!!!!!!

Panacris 1

25.09.2012, 22:34

Eu v/am dat sursa mea, e din Petrila, Hunedoara Tine pasta si cca 3 ani, face un fel de ulei, deasupra, care o tine tare bine

Rocsi 1

25.09.2012, 22:37

Nu stiu daca mai face acum, dar daca dda, ii zic sa imi trimita un borcan!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:41

multumiri panacris!!! adresa, sigur o sa fie de folos!!!!

Zamfira 1

25.09.2012, 22:41

rocsi, astept vesti de la tine....sper sa iti placa

mamaieelena 1

25.09.2012, 23:32

kukibella 1

26.09.2012, 07:49

cati 1

26.09.2012, 08:27

_Alina_ 1

26.09.2012, 08:51

Ce bun tre sa fie!

gaby_gabytza 1

26.09.2012, 09:56

Buuun

Aurelia 07_07 1

26.09.2012, 13:50

Draga Zamfira pastreaza un borcan pe cind vin in concediu.Mama ce buna este mai ales la clatite

Cris2711 1

26.09.2012, 16:25

ce ai muncit ))Zamfira

Cris2711 1

26.09.2012, 16:25

Zamfira 1

26.09.2012, 17:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de macese