Gem de merisoare

de Bunica in Conserve, 21 Oct 2012 | 5562 vizualizari

 

De la aceeasi sursa a dragei Panacris, care de altfel mi-a si dat pasta pe care o avea in plus si careia io multumesc si pe aceasta cale.Multumesc Cristina!

 

INGREDIENTE

  • 1 l pasta de merisor
  • 750 g. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de merisoare:

Zaharul cu pasta de merisor se pun intr-o cratita de 4 l.si se pun la fiert.

Se fierb avand grija sa nu se lipeasca.

Cand s-a ingrosat putin se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se pune in borcane ,se pun capacele bine infiletate .

Se pun in camara,asteptand sa fie folosite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:27

nu am papat niciodata, cred ca e delicios

lilik 1

22.10.2012, 15:55

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

Nici d-asta n-am mancat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru iarna