Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7886 vizualizari
kamy 1
mona...cel mai bun compot e cel de rabarbar
ruxy...multumesc
cris....multumesc
diaconta 1
bun bun buuuuuuuuuuuuuuuun
dia...buuuun
Anamaria7 1
ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?
ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms
adry88 1
foarte bun
MotanLaOale 1
trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata
eduard....asa-i
vladimir....bun bun
gaby_gabytza 1
gabytza....ms
Bucataras Medi 1
ce culoare frumoasa..............
medi....multumesc
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:47
ieri la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
pe 29.10 la 13:55
pe 29.10 la 13:15
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Caty
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!