Gem de rabarbar

de kamy in Dulceata / Gem, 24 Mai 2011 | 7559 vizualizari

 

Un gem acrisor si aromat

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.rabarbar
  • 500 gr.geliezucker
  • 1 ling.afine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de rabarbar:

Rabarbarul l-am curatat,l-am taiat mai mic si l-am tocat cu robotul.L-am pus intr-o craticioara cu putina apa impreuna cu afinele zdrobite si le-am lasat putin sa fiarba pana s-a inmuiat rabarbarul si a scazut apa dar nu de tot.Am adaugat zaharul si am mai fiert 10 min.Am pus in borcane,am pus capacul si borcanele in patura pana a doua zi.

 

TIPS-URI

1

afinele le-am pus ptr.culoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de rabarbar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine