Gendermas

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 27 Ian 2010 | 7357 vizualizari

COMENTARII (3)

christyansen 1

18.11.2011, 15:37

f buna si gustoasa reteta am servit cu salata de legume.bv

miki_a 1

20.03.2015, 10:52

Bravo Mihaela! Sincer, stiam ca reteta e foarte veche si se pregateste mai mult in Ardeal, dar nu i-am stiut niciodata numele adevarat !

RODIMUR 1

01.06.2017, 22:03

Da, e foarte bună. Diferă puțin de ce facem noi (de obicei o facem iarna, sau în perioade când nu există ceapă verde). Cartofii îi curățăm și-i facem piure. Și nu punem boia, nici pătrunjel. Dar cred că aceste diferențe nu dăunează gustului. E foarte bună. Cînd facem, mâncăm porții pantagruelice amândoi...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]